Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

EVS bedrijfpand taxatierapport nodig?

Vergelijk tarieven van een EVS taxatierapport. Zoek de beste erkende taxateur. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten wat een bedrijfspandtaxatie kost? Vul de plaats of postcode van het bedrijfspand in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende bedrijfspandtaxateurs.

Vergelijk tarieven van een EVS taxatierapport. Zoek de beste erkende taxateur. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat is EVS (European Valuation Standards)?

Op Europees niveau zijn er afspraken gemaakt waaraan een taxatie moet voldoen. Dit geeft financiele partijen door heel Europa zekerheid dat dezelfde methode wordt gebruikt. De EVS besteden veel aandacht aan het rapporteren van de marktwaarde. In het bedrijfspand taxatierapport legt de taxateur verantwoording af over zijn werkzaamheden en onderbouwt hij de marktwaarde. Ook worden onderwerpen als professioneel opdrachtgeverschap en ondernemerschap, ethiek en duurzaamheid behandeld in het taxatierapport. Met dit taxatierapport voldoen de taxateurs aan alle huidige normen die voor het taxeren van commercieel vastgoed gelden.

  1. Het EVS taxatierapport wat wij leveren is geschikt voor alle banken en geldverstrekkers
  2. Al onze taxateurs zijn bekend met de lokale markt en aangesloten bij NVM, VBO of VastgoedPRO
  3. Ingeschreven in het register NRVT
  4. Reeds jarenlange ervaring opgebouwd met onze andere vergelijk websites
  5. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen daardoor transparant tarieven vergelijken
Sinds 2013 ruim 5.584 aanvragen - Totaal 351 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5