Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

Werkwijze Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl

 1. In slechts 7 eenvoudige stappen uw bedrijfspand taxatie:

  Stap 1: Vergelijken
  Vul de plaats of postcode in van het bedrijfspand dat getaxeerd dient te worden. Selecteer eventueel een ander geschatte bedrijfspandwaarde, doel, verbouwing ja/nee, tmi en eventueel extra diensten in de “Keuzehulp”. Zorg ervoor dat u de geschatte waarde van het bedrijfspand en eventuele bijgebouwen weet.

  Stap 2: Offerte aanvragen
  Vraag een offerte aan bij de bedrijfspandtaxateur van uw keuze en u ontvangt deze per e-mail.

  Stap 3: Afspraak maken
  Wilt u gebruik maken van onze offerte, dan heeft u 2 mogelijkheden om deze te bevestigen:
 2. De button "Direct afspraak maken" die gelijk op de pagina staat nadat u de offerte aanvraag heeft gedaan;
 3. In de offerte die u via de e-mail heeft ontvangen kunt u de button "Afspraak maken" aanklikken;

  Geef een datum en tijdstip op waarop u zelf aanwezig kunt zijn bij de bedrijfpspand taxatie. Wij kunnen dan rekening houden met uw voorkeur. Uiteraard kunnen we eerst ook samen bekijken wat de mogelijkheden zijn in samenspraak met de verkoper en/of verkopende makelaar.

  Stap 4: Opdrachtbevestiging
  Na het administratief verwerken van uw gegevens ontvangt u van ons de definitieve opdrachtbevestiging per e-mail. Om de snelheid te bevorderen zullen wij de taxateur rechtstreeks vragen om met u of de verkopende partij contact op te nemen voor het inplannen van de afspraak. Lees de opdrachtbevestiging goed door.

  Stap 5: Documenten verzamelen
  Nadat u opdracht heeft gegeven worden verschillende documenten opgevraagd. O.a. bij het kadaster maar ook indien een aan te kopen bedrijfspand bij de verkopende makelaar.

  Stap 6: Opname
 4. U ontmoet de taxateur voor het bedrijfspand
 5. Samen met de taxateur loopt u door het bedrijfspand, indien eventueel aan te kopen bedrijfspand met de verkoper en/of verkopende makelaar.
 6. Tijdens de opname kunt u vragen stellen aan de taxateur.
 7. Na afloop geeft de taxateur indien gewenst (zonder de verkopende makelaar en/of verkoper erbij) een korte toelichting.

  Stap 7: Taxatierapport
  De taxateur stelt het taxatierapport verder op met daarin minimaal referentiepanden en bepaalt uiteindelijke de marktwaarde. Zodra het taxatierapport gereed is ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Na betaling kunt u daarna het rapport direct downloaden. Er wordt eerst een niet getekend concept taxatierapport geleverd zodat u alvast een indicatie van de taxatiewaarde heeft. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u deze aan de taxateur richten. In het kader van de EVS regelgeving dient een taxatierapport een plausibiliteitsverklaring van een 2e taxateur te bevatten ter extra waarborg van de onafhankelijkheid en borging van de kwaliteit. Het definitieve taxatierapport volgt zodra de plausibiliteitsverklaring ontvangen is. Het kan zijn dat de waarde nog wijzigt als gevolg van de controle.

Sinds 2013 ruim 5.594 aanvragen - Totaal 351 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5