Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

Taxatie van een kantoorpand

Heeft u een waardebepaling nodig? Of gaat u een kantoorpand kopen? U heeft dan zeker een taxatie nodig. Onze taxateurs bepalen de juiste marktwaarde van een kantoorpand.

Wilt u weten wat een bedrijfspandtaxatie kost? Vul de plaats of postcode van het bedrijfspand in en u krijgt direct een overzicht te zien van onze erkende bedrijfspandtaxateurs.

Heeft u een waardebepaling nodig? Of gaat u een kantoorpand kopen? U heeft dan zeker een taxatie nodig. Onze taxateurs bepalen de juiste marktwaarde van een kantoorpand.

Bepaling van marktwaarde van een winkelpand

Een kantoorpand is een ruimte waar administratieve of verkoop werkzaamheden worden verricht. Een kantoorpand heeft vaak meerdere ruime waar bureau's staan opgesteld. Daarnaast zal een kantoorruimte beschikken over een vergaderruimte, wc blok en een keuken. Eventueel nog een ontvangstruimte, echter kan dit ook gezamenlijk zijn. De taxatie van een kantoorpand is het aantal m2 en de centrale ligging essentieel om de marktwaarde te kunnen bepalen. De afwerking van een kantoor kan invloed hebben op de taxatie. Daarnaast worden de energiebesparende maatregelen meegenomen in de afweging. Het is daarom belangrijk om een kantoorpand zo energiezuinig te maken.

  1. Het taxatierapport wat wij leveren is geschikt voor alle banken en geldverstrekkers
  2. Al onze taxateurs zijn bekend met de lokale markt en aangesloten bij NVM, VBO of VastgoedPRO
  3. Ingeschreven in het register NRVT
  4. Reeds jarenlange ervaring opgebouwd met onze andere vergelijk websites
  5. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen daardoor transparant tarieven vergelijken
Sinds 2013 ruim 5.603 aanvragen - Totaal 351 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5