Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

Werkwijze Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl

 1. In slechts 7 eenvoudige stappen uw bedrijfspand taxatie:

  Stap 1: Vergelijken
  Vul de plaats of postcode in van het bedrijfspand dat getaxeerd dient te worden. Selecteer eventueel een ander geschatte bedrijfspandwaarde, doel, verbouwing ja/nee, tmi en eventueel extra diensten in de “Keuzehulp”. Zorg ervoor dat u de geschatte waarde van het bedrijfspand en eventuele bijgebouwen weet.

  Stap 2: Offerte aanvragen
  Vraag een offerte aan bij de bedrijfspandtaxateur van uw keuze en u ontvangt deze per e-mail.

  Stap 3: Afspraak maken
  Wilt u gebruik maken van onze offerte, dan heeft u 2 mogelijkheden om deze te bevestigen:
 2. De button "Direct afspraak maken" die gelijk op de pagina staat nadat u de offerte aanvraag heeft gedaan;
 3. In de offerte die u via de e-mail heeft ontvangen kunt u de button "Afspraak maken" aanklikken;

  Geef een datum en tijdstip op waarop u zelf aanwezig kunt zijn bij de bedrijfpspand taxatie. Wij kunnen dan rekening houden met uw voorkeur. Uiteraard kunnen we eerst ook samen bekijken wat de mogelijkheden zijn in samenspraak met de verkoper en/of verkopende makelaar.

  Stap 4: Opdrachtbevestiging
  Na het administratief verwerken van uw gegevens ontvangt u van BIJN.nl de definitieve opdrachtbevestiging per e-mail. Om de snelheid te bevorderen zal BIJN.nl de taxateur rechtstreeks vragen om met u of de verkopende partij contact op te nemen voor het inplannen van de afspraak. Lees de opdrachtbevestiging goed door.

  Stap 5: Documenten verzamelen
  Nadat u opdracht heeft gegeven worden verschillende documenten opgevraagd. O.a. bij het kadaster maar ook indien een aan te kopen bedrijfspand bij de verkopende makelaar.

  Stap 6: Opname
 4. U ontmoet de taxateur voor het bedrijfspand
 5. Samen met de taxateur loopt u door het bedrijfspand, indien eventueel aan te kopen bedrijfspand met de verkoper en/of verkopende makelaar.
 6. Tijdens de opname kunt u vragen stellen aan de taxateur.
 7. Na afloop geeft de taxateur indien gewenst (zonder de verkopende makelaar en/of verkoper erbij) een korte toelichting.

  Stap 7: Taxatierapport
  De taxateur stelt het taxatierapport verder op met daarin minimaal referentiepanden en bepaalt uiteindelijke de marktwaarde. Zodra het taxatierapport gereed is ontvangt u van BIJN.nl een betalingsverzoek. Na betaling kunt u daarna het rapport direct downloaden.

Sinds 2013 ruim 3.634 aanvragen - Totaal 325 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5