Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

Artikel 7.960 taxatie voor herbouwwaarde

Vastgesteld is de herbouwwaarde, conform artikel 7.960 BW hoe deze moet worden opgesteld. Uitgangspunt bij het bepalen van de herbouwwaarde conform artikel 7.960 BW is het bedrag voor herbouw van de verzekerde bedrijfspand, direct voor een ramp/calamiteit op de zelfde plaats met de zelfde bestemming en van een zelfde constructie, uitvoering en grootte en op technisch gelijkwaardige wijze.

Naast de aanneemsom die wordt uitgegeven door een aannemer zijn hierin opgenomen de kosten van de architect en/of overige adviseurs en deskundigen, kosten voor cv, sanitair, elektrische installaties en eventueel overige vaste installaties alsmede de daarop drukkende hulpkosten, belastingen (BTW) en legeskosten voor een bouwvergunning.

Bij de vaststelling van de herbouwwaarde conform artikel 7.960 BW is geen rekening gehouden met de extra kosten die gemaakt zullen moeten worden indien na een ramp/calamiteit, in verband met de huidige rooilijnvaststelling, geen gebruik mag worden gemaakt van de bestaande funderingen.


Bedrijfspandtaxatie nodig? Vergelijk en bespaar


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2013 ruim 5.584 aanvragen - Totaal 351 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5