Bedrijfspandtaxatievergelijk.nl
De vergelijk website voor een bedrijfspand taxatie

Kan een bedrijfpandtaxatie gevalideerd worden?

Kan een bedrijfspandtaxatie ook een validatie hebben?
Nee, een bedrijfspandtaxatie kan geen validatie NWWI, TVI of Tu hebben. Dit geldt alleen voor woningen binnen een kilometerstraal van 20 kilometer. Bedrijfspandtaxateurs werken landelijk en dus vaak in grotere gebieden.
Wel kan er een TMI rapport gemaakt worden of een RICS rapport.
Een taxateur is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut. Een bedrijfspandtaxatie die gemaakt is met het Taxatie Management Instituut (TMI) biedt opdrachtgevers de garantie dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitstandaards in de markt en dat deze onderbouwd is. Het gebruik van de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed en het Taxatie Management Instituut (TMI) maakt bedrijfspand vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar.

RICS
Het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) is een onafhankelijke organisatie voor kwalificaties en normen in de vastgoedsector voor bedrijfspanden. Het RICS regelt het beroep van vastgoedprofessionals. Hiertoe verzorgt RICS opleidingen en stelt ze normen op, beschermt ze de opdrachtgevers met strenge gedragsregels en adviseert ze overheden en de zakenwereld.


Bedrijfspandtaxatie nodig? Vergelijk en bespaar


Plaats of Postcode woning
 

Sinds 2013 ruim 5.594 aanvragen - Totaal 351 beoordelingen
Gemiddelde score 8,5